Informatiegeneeskunde vertegenwoordigt een vernieuwende benadering van welzijn, waarbij harmonie en balans centraal staan in de interactie tussen lichaam, geest en ziel. Deze methode, die de diepste lagen van ons wezen aanspreekt, streeft naar het herstellen van de natuurlijke frequenties die essentieel zijn voor holistische gezondheid. Ontdek hoe Informatiegeneeskunde, geworteld in eeuwenoude kennis en aangevuld met moderne wetenschap, jouw pad naar welzijn kan transformeren.

Wat is Informatiegeneeskunde?

Informatiegeneeskunde vertegenwoordigt een revolutionaire benadering binnen de gezondheidszorg, gefundeerd op het concept van kwantuminformatie – de essentie van ons bestaan. Deze methode erkent dat elk aspect van ons lichaam op unieke frequenties vibreert. Disbalans in deze frequenties, veroorzaakt door externe of interne factoren, kan leiden tot gezondheidsproblemen. Informatiegeneeskunde streeft ernaar deze balans te herstellen met specifieke informatieprikkels, aangeboden via water, licht en geluid.

Wie heeft Informatiegeneeskunde ontwikkeld?

Eric Laarakker, een pionier met meer dan drie decennia ervaring als dierenarts en onderzoeker, is de grondlegger van de methode waarmee wij werken. Door samenwerking met een divers team van specialisten, zijn meer dan 5000 frequenties geïdentificeerd en omgezet in harmonische geluidsgolven en elektromagnetische signalen, vormgevend aan de basis van Information Medicine.

Harmonie tussen Body, Mind & Spirit

Informatiegeneeskunde erkent de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Elke behandeling begint met het afstemmen van het lichaam door middel van aardingstonen, waarna een zorgvuldige progressie naar de diepere lagen van het wezen volgt. Dit proces zorgt ervoor dat iedere frequentie optimaal wordt ontvangen en geïntegreerd, waardoor een diepgaande harmonie en welzijn worden bevorderd.

Analemma en Harmonics: De natuurlijke ritmes en resonanties

Informatiegeneeskunde integreert het concept van het analemma, waarbij de behandelingen meebewegen met de natuurlijke cycli van de aarde en de kosmos. Dit harmoniseert niet alleen met de seizoensgebonden variaties in energie, maar versterkt ook de connectie met de universele orde. Daarnaast maken de behandelingen gebruik van harmonics, een complex samenspel van grondtonen en boventonen die de zelfhelende capaciteiten van het lichaam stimuleren en ondersteunen.

De Information Speaker: Een essentieel instrument 

Een cruciaal element binnen de praktijk van Informatiegeneeskunde is de Information Speaker. Dit geavanceerde apparaat, ontworpen om direct op het lichaam te worden geplaatst, zendt harmonische frequenties uit via geluid, elektromagnetische golven en fysieke trillingen. De Information Speaker is niet alleen een krachtig instrument voor individuele genezing, maar kan ook worden gebruikt om de energetische harmonie in leef- en werkomgevingen te verbeteren. Dit maakt het een veelzijdig hulpmiddel in de reis naar algeheel welzijn.

Geschikt voor iedereen

De toegankelijke aard van Informatiegeneeskunde maakt het een geschikte keuze voor iedereen die streeft naar een geïntegreerd en harmonieus leven. Of je nu individuele gezondheidsdoelen hebt, de sfeer in je huis wilt verbeteren of een ondersteunende behandeling voor huisdieren zoekt, Informatiegeneeskunde biedt een breed spectrum aan mogelijkheden om balans en welzijn te bevorderen.

Zelf ervaren

Ervaar de unieke benadering van heling die Informatiegeneeskunde biedt en activeer jouw zelfhelend vermogen. Kies voor een leven in balans en gezondheid. Neem contact op met Buitenplaats Wilp voor meer informatie of om jouw sessie te plannen.

Buitenplaats Wilp staat voor een holistische benadering waarbij jouw welzijn centraal staat. Onze methodes zijn uniek, onze aanpak is persoonlijk. Samen zetten we stappen naar een gezonder, evenwichtiger leven.

Nieuwste Blog berichten