.Information Medicine: natuurlijke frequenties voor balans en herstel

 

 Wat is Information Medicine?

Information Medicine gebruikt geluid en licht in de vorm van harmonische frequenties om het zelf herstellend vermogen van het lichaam aan te spreken. Deze behandelmethode richt zich op het herstellen van frequentiestoringen die beginnen op celniveau en kunnen leiden tot ziekte en onbalans. Het doel? De natuurlijke harmonie van je lichaam herstellen, snel en effectief.

Activering van het zelf herstellend vermogen

Information Medicine stimuleert het zelfherstellende vermogen en de interne intelligentie van het lichaam door het gebruik van harmonische tonen. Deze tonen, bestaande uit frequenties van geluid en licht, zijn cruciaal voor het herstelproces. De alledaagse omgeving kan echter frequentieverstoringen veroorzaken die invloed hebben op mens, dier en hun omgeving. Deze verstoringen kunnen ontstaan door een verscheidenheid aan factoren, waaronder pathogene bacteriën, virussen, toxinen, vervuilende stoffen, stralingsbelasting, onjuiste voeding, stress en meer. Elk van deze factoren kan het natuurlijke evenwicht van frequenties verstoren, waardoor het essentieel is het lichaam te ondersteunen in het terugvinden van zijn harmonische staat.

Wie heeft Information Medicine ontwikkeld?

Eric Laarakker, de grondlegger van de Information Medicine heeft meer dan 30 jaar ervaring als dierenarts, onderzoeker en wetenschapper in zijn Holistische praktijk voor Dier & Mens “Den Hoek”. Samen met biologen en ICT’ers heeft hij maar liefst 5000 frequenties in kaart gebracht en omgezet in harmonische geluidsgolven en elektromagnetische golven. Dit uitgebreide onderzoek en praktische toepassing heeft geleid tot de oprichting van het platform “Information Medicine”. Bij Holistisch praktijk Den Hoek zijn zowel mensen als dieren succesvol behandeld met informatiegeneeskunde.

De wetenschap achter Information Medicine

De therapie werkt door lichaamseigen frequenties toe te passen die het lichaam aanzetten tot communicatie, samenwerking en zelfherstel. Deze frequenties helpen je cellen weer ‘in tune’ te komen met hun natuurlijke staat, wat resulteert in verhoogde vitaliteit en veerkracht.

Drie unieke aspecten van Information Medicine

  1. Body, Mind & Spirit: Information Medicine werkt op alle lagen van het bestaan. Elk geluidsbestand begint met een aardingstoon die het lichaam voorbereidt op de informatieprikkels. De tonen bouwen op van de spirituele laag, met persoonlijke en kosmische frequenties zoals chakra’s, naar de mentale laag met frequenties van de Oosterse geneeskunde, en uiteindelijk naar de fysieke laag die specifiek op lichamelijke structuren werkt.
  2. Analemma: De frequenties zijn afgestemd op de seizoenen en de stand van de zon ten opzichte van de aarde. Dit analemma ritme, dat lijkt op een figuur acht of het oneindigheidssymbool, is cruciaal voor de afstemming van de frequenties die we gebruiken. Dit garandeert dat onze behandelingen altijd actueel en in harmonie met kosmische cycli zijn.
  3. Harmonics: Elke geluidsfrequentie bestaat uit 16 tonen, bestaande uit een grondtoon en 7 boventonen die zowel in het yin als het yang spectrum worden afgespeeld. Deze complexe samenstelling zorgt voor een unieke en natuurlijke harmonische resonantie die essentieel is voor effectieve geluidstherapie.

De information speaker 

Een cruciaal element binnen de praktijk van Informatiegeneeskunde is de Information Speaker. Dit geavanceerde apparaat, ontworpen om direct op het lichaam te worden geplaatst, zendt harmonische frequenties uit via geluid, elektromagnetische golven en fysieke trillingen. De Information Speaker is niet alleen een krachtig instrument voor individuele genezing, maar kan ook worden gebruikt om de energetische harmonie in leef- en werkomgevingen te verbeteren. Dit maakt het een veelzijdig hulpmiddel in de reis naar algeheel welzijn.

Ervaar geluidstherapie bij Buitenplaats Wilp

Wil je geluidstherapie ervaren ter ondersteuning van jouw holistische behandeling? We bieden sessies aan van 45-60 minuten, inclusief doormeting met een Lecher-antenne en Connectiesensor om te bepalen welke geluidsbestanden het meest geschikt zijn voor jou of jouw dier

Twee manieren om Information Medicine te Ervaren

  1. Consult in Praktijk: Combineer een Information Medicine sessie met een Guasha behandeling of een meting met de Lecher-antenne in onze praktijk. Maak hier een afspraak voor een consult.
  2. Thuisgebruik: Gebruik Information Medicine thuis voor jezelf of je dieren. Schrijf je in via deze affiliate link in voor een abonnement en begin met het gebruiken van de geluidsbestanden thuis, op stal of onderweg.

Gebruiksgemak en toegankelijkheid

De toegankelijke aard van Information Medicine maakt het een geschikte keuze voor iedereen die streeft naar een geïntegreerd en harmonieus leven. Of je nu individuele gezondheidsdoelen hebt, de sfeer in je huis wilt verbeteren of een ondersteunende behandeling voor huisdieren zoekt

Wanneer je Information Medicine thuis of op stal wil gebruiken dan heb je het volgende nodig:

  • Streaming Apparaat: Elk apparaat dat geschikt is voor online streaming, zoals een smartphone, tablet of laptop.
  • Stabiele Internetverbinding: Voor het inladen van de bestanden. Eenmaal geladen, kunnen de bestanden ook offline afgespeeld worden.
  • Kwalitatieve Speakers: Voor de optimale ervaring raden we de Information Speaker aan, maar elk extern geluidssysteem kan werken.
  • Verbindingsmogelijkheden: Een audiokabel of Bluetooth-verbinding om je afspeelapparaat met de speaker te verbinden.
  • Information Medicine abonnementSchrijf je in via deze link voor een abonnement en begin met het gebruiken van de geluidsbestanden thuis, op stal of onderweg.

Begin met het herstellen van je balans

Of je nu kiest voor een behandeling in onze praktijk of besluit Information Medicine thuis te gebruiken, je hebt de unieke kans om je gezondheid op een holistische manier te benaderen. Bezoek onze website en kies de optie die het beste bij jou past.

Nieuwste Blog berichten