Welkom bij Buitenplaats Wilp

Welkom op de website en bij de eerste blog van Buitenplaats Wilp! Leuk je hier te ontmoeten!

Bij Buitenplaats Wilp houden wij ons bezig met natuurlijk welzijn voor mens en dier. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen, advies, metingen, kruiden/voeding, workshops en voor training en/of revalidatie van je paard.

Buitenplaats Wilp is gelegen aan de rand van recreatiegebied Bussloo, een heerlijk plekje buiten de stad en in de natuur. De natuur speelt voor ons een belangrijke rol in ons leven, het groen om ons heen, de paarden, de honden en de mogelijkheid om op het strand van Bussloo even het hoofd leeg te maken.

 

Met hart en ziel wonen en werken wij hier, is iedereen welkom voor een praatje of een luisterend oor, genieten we samen met de mensen om ons heen van al het moois en doen we alles om mens en dier hulp te bieden waar nodig is.

Dit doen wij samen met elkaar en daarom bestaat ons team uit;

Darja Buytendijk

Drijvende kracht achter Buitenplaats Wilp #Guasha Therapeut #Veterinaire natuurgeneeskundige in opleiding #Omega Health coach #Fytotherapeut #Van alle markten thuis

Sterre Buytendijk

Stalruiter #Trainer #Paraveterinair in opleiding

Evan Buytendijk

Steun en toeverlaat #Omega Health coach #Adviseur Horse Set Bemer #Adviseur fysische vasculaire therapie

Wat kun je van onze blogs verwachten? Wij hopen met onze blogs te informeren en vooral te inspireren. We nemen je mee in onze verhalen over wat ons inspireert, onze zienswijze en over wat er in het hart leeft.

Heel graag tot een volgende keer!

Harte groet,

Darja

 

Chat openen
1
Vragen? Chat met ons!
Vragen? Chat met ons!