De gezondheid van je paard is zeer waardevol en iedere paarden eigenaar wil het beste voor zijn paard. Met de Horse Set van BEMER kun je je paard in 5 tot 15 minuten per dag een betere gezondheid geven.

Fysische Vasculaire therapie BEMER optimaliseert de vasomotie, microcirculatie, afvoer van afvalstoffen en versterkt het immuunsysteem bij mens en dier.

De BEMER Horse-set is ontwikkeld i.s.m. vijfvoudig wereldkampioen Paul Schockemöhle en is het enige PEMF systeem ter wereld dat voorzien is van een uniek signaal dat aantoonbaar de microcirculatie met ca. 12 uur per behandeling, door 5 tot 15 minuten de Horse-Set te gebruiken verbetert.

Topsportruiters, ex wereldkampioenen en huidige wereldkampioenen zetten het gebruiksvriendelijke systeem in om de paarden voor te bereiden op wedstrijden, sneller te laten herstellen na wedstrijden en willen blessures voorkomen of sneller laten herstellen. Dit is mogelijk door een korte behandeling aan de benen en het lichaam met een duurzame nawerking van vele uren. Je paard laat zien wat het systeem doet!

Wat zijn de voordelen van de Horse Set

  • Verbetering van de microcirculatie
  • Betere afvoer van afvalstoffen
  • Sneller herstel na training
  • Minder verzuring van de spieren
  • Betere opname van voer en supplementen
  • Verbetering immuunsysteem
  • Betere doorbloeding van pezen
  • Meer fysieke en mentale ontspanning
  • Verbetering van stofwisseling

Hoe werkt het

De kleinste bloedvaten, oftewel de haarvaten vormen een belangrijk deel van de bloedsomloop: de microcirculatie. De haarvaatjes vormen ongeveer 75% van het totale bloedvatenstelsel.  Ze zijn de transportbanen voor aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen.  Maar ook zijn het transportenbanen voor de afvoer van koolstof en andere afvalstoffen.. Een goed functionerende microcirculatie is belangrijk voor goede celstofwisseling. Wanneer er een verstoring is in de microcirculatie is er ook een storing in de uitwisseling tussen bloed en weefselcellen.

Met behulp van het Bemer-signaal wordt de pompwerking in de kleinste haarvaten weer hersteld.  De bloedstroom wordt in het betreffende gebied op een normaal niveau teruggebracht. Lichaamscellen krijgen weer makkelijker en sneller de beschikking over voedingsstoffen. Daarnaast kunnen lichaamscellen weer beter hun afvalstoffen kwijt en zijn daardoor in staat hun taken beter uit te voeren.

EENVOUDIG EN SNEL!

De BEMER Horse Set is snel en eenvoudig te gebruiken.  De set bestaat uit een grote, anatomisch gevormde paardendeken, twee beenkappen, een lader met Y-kabel voor twee apparaten en een handige draagtas. De grote, anatomisch gevormde paardendeken bereikt alle neuralgische punten van het paard; met de twee beenkappen kunnen de benen snel en doelgericht behandeld worden. Het gebruik van de BEMER Horse-Set kan niet eenvoudiger zijn. De deken en beenkappen zijn kabel loos en hebben een krachtige accu. Ze zijn in een handomdraai te plaatsen, ademend, van stevig materiaal en afwasbaar. De set wordt snel opgeborgen en getransporteerd in de handige draagtas.

De BEMER Horse-Set is daarom ongetwijfeld de ideale begeleider om de gezondheid van paarden te ondersteunen en past zonder problemen in de dagelijkse routines.

Wat zijn de mogelijkheden

Om jouw en je paard te laten zien en ervaren wat de Horse Set doet is er de mogelijkheid de Horse Set te proberen. Wij kunnen bij jou op stal langskomen en voor een demo en vertellen je dan meer over het gebruik en de mogelijkheden van toepassing.

Belangrijk: De BEMER Horse-Set is geen vervanging van de behandeling door een ervaren dierenarts of therapeut. (maar wordt gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid van uw paard) Het vervangt niet de reguliere geneeskunde en stelt geen medische diagnose.

Producten uitgelicht

Alle producten

Tea Tree 15ml

29.33

Alle producten

Pepermunt 15ml

32.00

Alle producten

Lavendel 15ml

36.00

Alle producten

Zengest 15ml

48.00

Alle producten

Kruidenproeverij box

17.50

Nieuwste Blog berichten